Eurorepar Breda

Spinveld 74
4815 HT Breda
076 303 1108

Openingstijden werkplaats

Ma- Vr : 08.00 tot 18.00
Za : 09.00 tot 12.00 uur

Banden

De banden van de auto vormen de enige verbinding tussen jouw auto en de weg. Ze zijn dus van cruciaal belang voor jouw veiligheid. Banden zorgen voor grip op nat en glad wegdek en ze hebben effect op de wegligging en de remprestaties van jouw auto. Banden beïnvloeden niet alleen jouw veiligheid, maar ook het rijcomfort dat je in de auto ervaart. De mate van slijtage en de bandenspanning hebben namelijk invloed op de soepelheid van het rijgedrag van de auto. Het is dan ook belangrijk om regelmatig de banden van jouw auto te laten controleren en ze op tijd te laten vervangen.

Wist je daarbij dat je brandstof kunt besparen en vroegtijdige slijtage kunt voorkomen door de banden altijd goed op spanning te houden? Meet daarvoor maandelijks de bandenspanning van de auto.

Bij Eurorepar Breda staat jouw veiligheid voorop. Je kunt erop vertrouwen dat wij je deskundig advies geven, wat jouw budget ook is. Je kunt bij ons kiezen uit een brede selectie nieuwe banden voor jouw auto, tegen concurrerende prijzen.

autobanden breda
Scroll naar boven