Eurorepar Breda

Spinveld 74
4815 HT Breda
076 303 1108

Openingstijden werkplaats

Ma- Vr : 08.00 tot 18.00
Za : 09.00 tot 12.00 uur

Service & Onderhoud

Elke auto heeft voor een goede en soepele werking regelmatig onderhoud nodig. In het instructieboekje of onderhoudsboekje van jouw auto geeft de fabrikant aan welk onderhoud er wanneer aan jouw auto moet worden uitgevoerd. Bij elke 20.000 km moeten bijvoorbeeld de bougies worden vervangen en bij iedere 40.000 km moet het brandstoffilter worden gecontroleerd. Ben jij niet op de hoogte van de onderhoudsgeschiedenis of ben jij vergeten wanneer jouw auto het laatste onderhoud heeft gehad? Neem dan even contact op, dan voorzien wij jou van passend advies voor jouw auto.

Bij Eurorepar Breda voeren we op kundige wijze al het onderhoud uit dat volgens de voorschriften van de fabrikant aan jouw auto moet worden uitgevoerd. Bij elke onderhoudsbeurt verversen we de motorolie, vervangen we de benodigde filters en informeren we je wanneer er andere werkzaamheden nodig zijn. Als jouw auto nog onder garantie is, behoud je bij ons altijd het recht op de garantie van de fabrikant, omdat wij ons aan alle richtlijnen van de fabrikant houden.

In onze werkplaats vind je de modernste diagnoseapparatuur waarmee elk type auto kan worden gediagnosticeerd. Dit betekent dat je met iedere storing bij ons terecht kunt. Wij lezen dan jouw auto uit en zorgen ervoor dat de storing verholpen wordt.

Scroll naar boven